Sluiten
Op vrijdag 28 Juni en zaterdag 29 Juni kunnen er geen autosleutels gemaakt worden.
  • Al meer dan 30 jaar uw vakman in schoenreparatie
  • Autosleutelservice voor +100 merken
De winkel is op dit moment gesloten

Schoenreparatie regio Zwijndrecht

Kies voor onze schoenreparatie in de regio Zwijndrecht, dan zijn uw schoenen snel weer als nieuw. Onze eigenaar André Buijs zit al vanaf z’n zestiende in het vak en werd al eens uitgeroepen tot de beste schoenmaker van Nederland. Wij repareren vakkundig, altijd op basis van een prijsopgave die u vooraf van ons ontvangt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Hoe werkt het?

We zijn gespecialiseerd in schoenreparatie voor merken zoals Santoni, Magnanni, (Floris) van Bommel en Dubarry. En gaat het om andere merkschoenen, bergschoenen of wandelschoenen die u wilt laten repareren? Onze vakmensen beoordelen de schoenen, bekijken wat er moet gebeuren en sturen u de prijsopgave. Na uw akkoord gaan we daarmee aan de slag.

Bent u benieuwd hoe onze schoenreparatie in de regio Zwijndrecht werkt? We leggen het u graag uit aan de hand van een paar eenvoudige stappen:

  1. Stuur ons uw aanvraag
  2. U ontvangt een prijsopgave
  3. Stuur de schoenen op
  4. U ontvangt de schoenen gerepareerd terug

Verkozen tot beste schoenmaker van Nederland

Wilt u uw schoenen laten repareren in Zwijndrecht of omgeving? We zijn gespecialiseerd in de reparatie van zolen, hakken, de voering, inplakzolen en bijvoorbeeld nieuwe onderwerken. En gaat het om stikwerk, ritsen, oprekken of reinigen? Net als in andere gevallen en situaties kunnen we u er waarschijnlijk goed mee van dienst zijn. We beschikken over de expertise en de ervaring. Bovendien brengen we u een scherpe prijsopgave uit, zodat u niet te veel betaalt.

Als schoenmaker werden we al eens uitgeroepen tot de beste van Nederland. Daar zijn we trots op, en we werken er hard aan om dat opnieuw voor elkaar te krijgen. Dus zoekt u specialisten in schoenreparatie in de regio Zwijndrecht? Daar gaan we graag voor u mee aan de slag. Zo krijgen uw schoenen een tweede leven, of zorgen we ervoor dat we de levensduur daarvan aanzienlijk verlengen.

Schoenreparatie regio Zwijndrecht

We maken het u graag eenvoudig als u uw schoenen wilt laten repareren. U bent tijdens openingstijden bijvoorbeeld van harte welkom bij ons in de winkel in het winkelcentrum in Walburg in Zwijndrecht. Onze schoenmakers kunnen u daar meteen vertellen wat er aan de hand is, hoe we de schoenen repareren en wat daar de kosten van zijn.

Stuurt u de schoenen liever naar ons op? Dat is net zo makkelijk. We sturen u een prijsopgave en leggen uit wat we zullen repareren. Na uw akkoord gaan we daarmee aan de slag. Daarna ontvangt u de schoenen gerepareerd van ons terug.

Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer 078 61 21 600, stuur ons een e-mail naar info@schoenservicebuijs.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.