Sluiten
Wegens vakantie zijn we van maandag 22 Juli t/m maandag 19 Augustus GESLOTEN !
  • Al meer dan 30 jaar uw vakman in schoenreparatie
  • Autosleutelservice voor +100 merken
De winkel is op dit moment gesloten

Autosleutel bij laten maken in regio Ridderkerk

U wilt een autosleutel bij laten maken in de regio Ridderkerk. Daar zijn we u graag mee van dienst. We hebben ervaring met alle merken en alle modellen. Bovendien kunnen we de sleutel direct bijmaken, gewoon terwijl u wacht. Dus maak telefonisch of online een afspraak. Of kom bij ons langs in de winkel in Ridderkerk, dan gaan we er meteen voor u mee aan de slag.

Voor ieder merk en model

Onze sleutelmakers hebben ervaring met alle merken en alle modellen. Dus zoekt u een specialist voor het bij laten maken van een sleutel voor uw Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen of Volvo?

We kennen de autosleutels van de verschillende merken, en van de diverse modellen daarvan. Dus zoekt u een specialist met ervaring, die weet wat er moet gebeuren om een autosleutel bij te laten maken? Dat is waar we sterk in zijn, ook als het gaat om een sleutel met een afstandsbediening.

Onze eigenaar Andre Buijs zit al sinds zijn zestiende in het vak. Dat betekent dat we de verschillende autosleutels door de jaren heen voorbij hebben zien komen. U kunt de autosleutel bij laten maken in de regio Ridderkerk, gewoon door ons te laten zien welk model u gebruikt. Daar kunnen we aan zien wat er moet gebeuren, voor een sleutel die precies hetzelfde werkt.

Sleutels klaar terwijl u wacht

Bovendien hoeft het niet lang te duren als we aan de sleutel werken die u wilt bij laten maken. Dus heeft u snel een nieuwe sleutel nodig? We gaan daar direct mee aan de slag op het moment dat u bij ons langskomt. Of maak vooraf telefonisch of online een afspraak, dan zorgen we ervoor dat er een specialist beschikbaar is.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welke sleutels er zijn en hoe we die moeten bijmaken. Uiteraard kunnen we u vooraf aangeven wat we precies zullen doen en wat daarvan de kosten zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent, om verrassingen te voorkomen. Het resultaat is een bijgemaakte sleutel, die u kunt gebruiken zoals de originele sleutel die u daarvoor gebruikt.

Autosleutel bij laten maken in regio Ridderkerk

Wilt u een autosleutel laten bijmaken? Daar werken we aan terwijl u wacht, om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Dit betekent dat u hiervoor een afspraak kunt maken of gewoon bij ons langs kunt komen. Vervolgens gaan we aan de slag, zodat u een extra sleutel heeft om te gebruiken. Of om allebei een sleutel te gebruiken, als u er maar één heeft. Onze specialisten weten wat er moet gebeuren. Dus wilt u een autosleutel bij laten maken in de regio Ridderkerk? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer 078 61 21 600, stuur ons een e-mail naar info@schoenservicebuijs.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.