Sluiten
Wegens vakantie zijn we van maandag 22 Juli t/m maandag 19 Augustus GESLOTEN !
  • Al meer dan 30 jaar uw vakman in schoenreparatie
  • Autosleutelservice voor +100 merken
De winkel is op dit moment gesloten

Autosleutel reparatie Oud-Beijerland

Autosleutel reparatie gezocht in Oud-Beijerland? We zijn u bij Schoenservice Buijs graag van dienst, zowel bij ons in de sleutelshop in Zwijndrecht als bij u op locatie met onze servicebus. We komen naar u toe, om de autosleutel vakkundig te repareren. En te programmeren als dat nodig is, omdat we sleutels met en zonder transponder kunnen herstellen.

Tip: we hebben ervaring met autosleutel reparaties voor Volkswagen, Peugeot, Renault, Audi, BMW en alle andere merken. Wij kennen de merken en modellen, waardoor we u daarmee goed van dienst kunnen zijn.

Gebruikt u een sleutel met een moderne afstandsbediening of juist een ouder model? We kunnen de reparatie van de autosleutel in de beide gevallen goed voor u uitvoeren. Dat doen we natuurlijk snel en goedkoop, omdat we in veel gevallen tot 50% goedkoper zijn dan de dealer. Bovendien kunnen we u ook op locatie van dienst zijn, zodat u daar de deur niet eens voor uit hoeft.

Snel: klaar terwijl u wacht

Snel een autosleutel reparatie nodig? Bij Schoenservice Buijs begrijpen we dat u niet zonder kunt, op het moment dat de sleutel niet meer werkt. Standaard zijn we u er gewoon binnen 1 dag mee van dienst. En komen we bij u langs? Dan gaan we er meteen mee aan de slag, zodat u de auto weer kunt openen en daar gebruik van kunt maken.

Tip: liever langskomen in onze sleutelshops? Op onze locaties in Zwijndrecht en Etten-Leur zijn we u van dinsdag tot en met zaterdag graag van dienst. En zeker weten dat we u snel kunnen helpen? Maak een afspraak, dan staan onze specialisten voor u klaar. Ook actief in regio Oud-Beijerland.

Autosleutel reparatie: ook met transponder

De autosleutel reparatie uitvoeren voor een modern model? Wij kennen de sleutels voor alle merken en modellen, ook inclusief de transponder die zorgt voor de afstandsbediening. We repareren en programmeren, allemaal als onderdeel van de sleutelservice die we aanbieden. De beste keuze als de autosleutel die u gebruikt niet meer werkt, terwijl u de auto nodig heeft. Sneller en goedkoper dan u zou verwachten, zodat u snel weer op weg kunt.

We voeren de reparatie van de autosleutel bovendien vakkundig voor u uit. Wij kennen de systemen die de merken gebruiken, om u volgens de officiƫle richtlijnen van dienst te zijn. De beste manier om een autosleutel te laten (bij)maken, als die kapot is of als u het niet meer vertrouwt. Wij gaan er mee aan de slag, zodat u de sleutel voor de auto zonder problemen kunt blijven gebruiken.

Autosleutel reparatie gezocht of meer weten over onze schoen- en sleutelservice? Kom naar onze winkel in Zwijndrecht, bel naar telefoonnummer 078 - 612 16 00, stuur een e-mail naar info@schoenservicebuijs.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.