Sluiten
Op vrijdag 28 Juni en zaterdag 29 Juni kunnen er geen autosleutels gemaakt worden.
  • Al meer dan 30 jaar uw vakman in schoenreparatie
  • Autosleutelservice voor +100 merken
De winkel is op dit moment gesloten

Autosleutel kwijt in Nieuw-Lekkerland

Autosleutel kwijt, zelfs nadat u alles heeft afgezocht? Heel vervelend, maar gelukkig kunt u een nieuwe laten (bij)maken. En sterker nog, we komen gewoon met onze servicebus naar u toe, zodat u er de deur niet eens voor uit hoeft.

Bent u de autosleutel kwijtgeraakt in Nieuw-Lekkerland? Voor alle andere merken en modellen kunnen we de sleutel zonder problemen voor u bijmaken. Met of zonder afstandsbediening, zodat u de auto weer kunt ontgrendelen zoals u dat gewend bent.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om naar onze sleutelshop in Zwijndrecht te komen. Daarom draaien we het gewoon om, en komen we naar u toe. De makkelijkste manier om een nieuwe sleutel te laten maken, als u die kwijt bent.

In Nieuw-Lekkerland: gewoon bij u thuis of op het werk

Komt u er thuis achter dat u de autosleutel kwijt bent of bent u op het werk? Geen probleem, in de beide gevallen komen we gewoon naar u toe. De makkelijkste manier om een nieuwe sleutel te laten maken, zodat u de auto weer in kunt en daarmee naar huis of juist naar uw werk kunt rijden.

We hebben de autosleutels van de meeste merken en modellen op voorraad. Dat betekent dat we de sleutel meteen mee kunnen nemen bij ons in de servicebus. Daarmee komen we naar u toe, om u gewoon op locatie van dienst te zijn. We maken de sleutel bij die u nodig heeft, als u die helaas kwijt bent geraakt.

Gaat het om een autosleutel voor uw Alfa Romeo, Citro├źn, Honda, Fiat of wellicht een luxe Audi, BMW of Mercedes? Geen zorgen, omdat we gewoon naar u toe komen. De makkelijkste manier om de auto weer te openen, als u overal heeft gezocht en u de sleutel helaas niet meer kunt vinden.

Autosleutel kwijt in Nieuw-Lekkerland? Met en zonder afstandsbediening

De autosleutel kwijt in Nieuw-Lekkerland en die opnieuw laten maken? We zijn u graag van dienst met onze sleutelservice. Dat doen we voor de mechanische sleutels zonder afstandsbediening, net als de moderne modellen met een transponder. Dat betekent dat u de sleutel weer kunt gebruiken zoals u dat gewend bent, om de auto eenvoudig te ontgrendelen en weer op slot te doen.

We zijn in veel gevallen een stuk goedkoper dan de (merk)dealers. Bent u de autosleutel kwijt en wilt u een nieuw exemplaar laten maken, zonder daar een hoge prijs voor te betalen? We zijn tot 50% goedkoper dan de dealer, zodat u daar een lage prijs voor betaalt. Bespaar op de hoge kosten, met onze sleutelservice waarmee we bovendien gewoon naar u toe komen.

Autosleutel kwijt of meer weten over onze schoen- en sleutelservice? Kom naar onze winkel in Zwijndrecht, bel naar telefoonnummer 078 - 612 16 00, stuur een e-mail naar info@schoenservicebuijs.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.