Sluiten
Wegens vakantie zijn we van maandag 22 Juli t/m maandag 19 Augustus GESLOTEN !
  • Al meer dan 30 jaar uw vakman in schoenreparatie
  • Autosleutelservice voor +100 merken
De winkel is op dit moment gesloten

Autosleutel kwijt in Bleskensgraaf

Autosleutel kwijt, zelfs nadat u alles heeft afgezocht? Heel vervelend, maar gelukkig kunt u een nieuwe laten (bij)maken.

Bent u de autosleutel kwijtgeraakt in Bleskensgraaf? Voor alle andere merken en modellen kunnen we de sleutel zonder problemen voor u bijmaken. Met of zonder afstandsbediening, zodat u de auto weer kunt ontgrendelen zoals u dat gewend bent.

We hebben de autosleutels van de meeste merken en modellen op voorraad. Dat betekent dat we de sleutel dan zo snel mogelijk, als u die helaas kwijt bent geraakt.

Gaat het om een autosleutel voor uw Alfa Romeo, Citro├źn, Honda, Fiat of wellicht een luxe Audi, BMW of Mercedes? Wij maken hem voor u. De makkelijkste manier om de auto weer te openen, als u overal heeft gezocht en u de sleutel helaas niet meer kunt vinden.

Autosleutel kwijt in Bleskensgraaf? Met en zonder afstandsbediening

De autosleutel kwijt in Bleskensgraaf en die opnieuw laten maken? We zijn u graag van dienst met onze sleutelservice. Dat doen we voor de mechanische sleutels zonder afstandsbediening, net als de moderne modellen met een transponder. Dat betekent dat u de sleutel weer kunt gebruiken zoals u dat gewend bent, om de auto eenvoudig te ontgrendelen en weer op slot te doen.

We zijn in veel gevallen een stuk goedkoper dan de (merk)dealers. Bent u de autosleutel kwijt en wilt u een nieuw exemplaar laten maken, zonder daar een hoge prijs voor te betalen? We zijn tot 50% goedkoper dan de dealer, zodat u daar een lage prijs voor betaalt. Bespaar op de hoge kosten, met onze sleutelservice.

Autosleutel kwijt of meer weten over onze schoen- en sleutelservice? Kom naar onze winkel in Zwijndrecht, bel naar telefoonnummer 078 - 612 16 00, stuur een e-mail naar info@schoenservicebuijs.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.