Sluiten
Op vrijdag 28 Juni en zaterdag 29 Juni kunnen er geen autosleutels gemaakt worden.
  • Al meer dan 30 jaar uw vakman in schoenreparatie
  • Autosleutelservice voor +100 merken
De winkel is op dit moment gesloten

Autosleutel kapot

Autosleutel kapot? Heel vervelend, dus we begrijpen dat u daar snel iets aan wilt laten doen. Wij repareren de sleutel, onafhankelijk van het merk en model auto dat u rijdt. We hebben ervaring met sleutels van Volkswagen, Skoda, Peugeot, Renault en alle andere merken. Ook als u een bijzondere Land Rover, een Chrysler of een Lexus rijdt. En gaat het om een Audi, BMW, Mercedes of andere luxe auto? We zijn vaak tot 50% goedkoper dan de dealer, zodat we u daar bovendien voordelig mee van dienst kunnen zijn.

Is de autosleutel kapot? Het kan liggen aan de transponder of een mechanisch onderdeel. In de beide gevallen kunnen we u er goed mee van dienst zijn. We controleren de afstandsbediening en de sleutel zelf, om die netjes te herstellen. Zodat u er meteen weer gebruik van kunt maken.

Tip: geen tijd om naar onze sleutelshops in Zwijndrecht of Etten-Leur te komen? Met onze servicebus kunnen we gewoon naar u toe komen. De snelste en makkelijkste manier, omdat u er de deur niet voor uit hoeft.

Autosleutels voor elk merk en model

We hebben ervaring met kapotte autosleutels van alle merken en modellen. Rijdt u een Opel, Toyota of een KIA? Net als met een Hyundai, een Citroën of een Fiat zorgen we ervoor dat we de sleutel netjes voor u herstellen. Zodat u die weer handmatig kunt gebruiken, of om er zeker van te zijn dat de afstandsbediening weer werkt op de manier die u gewend bent. Wat er ook aan de hand is, wij zorgen ervoor dat we dit herstellen en u er weer gebruik van kunt maken.

Uiteraard zijn we u snel van dienst als de autosleutel kapot is. Van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9:30 uur en 17:30 uur bij ons in de sleutelshops. En op maandag op afspraak, of met de servicebus waarmee we graag naar u toekomen. De makkelijkste manier om het snel te regelen, zodat de autosleutel die kapot is het snel weer doet.

Autosleutel kapot? Tot 50% goedkoper

Dealers rekenen vaak hoge bedrijven voor het repareren van een autosleutel. We begrijpen dat u daar niet op zit te wachten, als de autosleutel kapot is. Daarom bieden we onze service voordelig aan u aan. Tot 50% goedkoper dan bij de dealer, terwijl u kunt rekenen op dezelfde hoogstaande service. Goed van kwaliteit en met uitstekende onderdelen. Dus is uw autosleutel kapot? Wij zorgen ervoor dat we die netjes repareren, zodat u de auto weer in kunt en daarmee bijvoorbeeld naar uw werk kunt rijden.

Autosleutel kapot of meer weten over onze schoen- en sleutelservice? Kom naar onze winkel in Zwijndrecht, bel naar telefoonnummer 078 – 612 16 00, stuur een e-mail naar info@schoenservicebuijs.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.