Wegens vakantie zijn we gesloten van zaterdag 16 juli t/m maandag 15 augustus. Aanvragen voor autosleutels worden op de genoemde data niet beantwoord.
Vraag hier meer informatie over uw autosleutel aan Contact opnemen

Autosleutel kapot

Autosleutel kapot? Heel vervelend, dus we begrijpen dat u daar snel iets aan wilt laten doen. Wij repareren de sleutel, onafhankelijk van het merk en model auto dat u rijdt. We hebben ervaring met sleutels van Volkswagen, Skoda, Peugeot, Renault en alle andere merken. Ook als u een bijzondere Land Rover, een Chrysler of een Lexus rijdt. En gaat het om een Audi, BMW, Mercedes of andere luxe auto? We zijn vaak tot 50% goedkoper dan de dealer, zodat we u daar bovendien voordelig mee van dienst kunnen zijn.

Is de autosleutel kapot? Het kan liggen aan de transponder of een mechanisch onderdeel. In de beide gevallen kunnen we u er goed mee van dienst zijn. We controleren de afstandsbediening en de sleutel zelf, om die netjes te herstellen. Zodat u er meteen weer gebruik van kunt maken.

Tip: geen tijd om naar onze sleutelshops in Zwijndrecht of Etten-Leur te komen? Met onze servicebus kunnen we gewoon naar u toe komen. De snelste en makkelijkste manier, omdat u er de deur niet voor uit hoeft.

Autosleutels voor elk merk en model

We hebben ervaring met kapotte autosleutels van alle merken en modellen. Rijdt u een Opel, Toyota of een KIA? Net als met een Hyundai, een Citroën of een Fiat zorgen we ervoor dat we de sleutel netjes voor u herstellen. Zodat u die weer handmatig kunt gebruiken, of om er zeker van te zijn dat de afstandsbediening weer werkt op de manier die u gewend bent. Wat er ook aan de hand is, wij zorgen ervoor dat we dit herstellen en u er weer gebruik van kunt maken.

Uiteraard zijn we u snel van dienst als de autosleutel kapot is. Van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9:30 uur en 17:30 uur bij ons in de sleutelshops. En op maandag op afspraak, of met de servicebus waarmee we graag naar u toekomen. De makkelijkste manier om het snel te regelen, zodat de autosleutel die kapot is het snel weer doet.

Autosleutel kapot? Tot 50% goedkoper

Dealers rekenen vaak hoge bedrijven voor het repareren van een autosleutel. We begrijpen dat u daar niet op zit te wachten, als de autosleutel kapot is. Daarom bieden we onze service voordelig aan u aan. Tot 50% goedkoper dan bij de dealer, terwijl u kunt rekenen op dezelfde hoogstaande service. Goed van kwaliteit en met uitstekende onderdelen. Dus is uw autosleutel kapot? Wij zorgen ervoor dat we die netjes repareren, zodat u de auto weer in kunt en daarmee bijvoorbeeld naar uw werk kunt rijden.

Autosleutel kapot of meer weten over onze schoen- en sleutelservice? Kom naar onze winkel in Zwijndrecht, bel naar telefoonnummer 078 – 612 16 00, stuur een e-mail naar info@schoenservicebuijs.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

Contactgegevens

Openingstijden

Wegens vakantie zijn we gesloten van zaterdag 16 juli t/m maandag 15 augustus. Vanaf dinsdag 16 augustus zijn we weer geopend. Aanvragen voor autosleutels worden op de genoemde data niet beantwoord.

 • Maandag
  • GESLOTEN
 • Dinsdag
  • 09:00 uur - 17:30 uur
 • Woensdag
  • 09:00 uur - 17:30 uur
 • Donderdag
  • 09:00 uur - 18:00 uur
  • 19:00 uur - 21:00 uur (koopavond)
 • Vrijdag
  • 09:00 uur - 17:30 uur
 • Zaterdag
  • 09:00 uur - 17:00 uur