Sluiten
Wegens vakantie zijn we van maandag 22 Juli t/m maandag 19 Augustus GESLOTEN !
  • Al meer dan 30 jaar uw vakman in schoenreparatie
  • Autosleutelservice voor +100 merken
De winkel is op dit moment gesloten

Rolls Royce sleutel bij laten maken

U wilt een Rolls Royce sleutel bij laten maken: daar zijn we sterk in. Met onze sleutelservice kunnen we praktisch iedere sleutel bij of na laten maken, onafhankelijk van het merk of model. Dus gaat het u om een sleutel voor Rolls Royce? Daar gaan we graag voor u mee aan de slag, ook als het gaat om een sleutel met afstandsbediening.

Sleutel bijgemaakt terwijl u wacht

Een sleutel bijmaken is bij ons zo gebeurd. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom in onze winkel in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Daar staan onze specialisten voor u klaar om een sleutel bij te maken. Dus gaat het om een Rolls Royce sleutel? We bekijken de sleutel, gaan na hoe we die moeten bijmaken en geven u aan wat daarvan de kosten zijn.

Dat geldt voor alle soorten sleutels van Rolls Royce. Dus wilt u een Rolls Royce sleutel bij laten maken, bijvoorbeeld met afstandsbediening? Dat is geen probleem. Wij beschikken over de benodigde gereedschappen en apparatuur, net als over het vakmanschap, de expertise en de ervaring die daarvoor nodig is.

Sterker nog, onze specialisten gaan er indien mogelijk meteen mee aan de slag. Dat betekent dat we de Rolls Royce sleutel bijmaken terwijl u wacht. U krijgt de nieuwe sleutel meteen mee, zodat u daar niet lang op hoeft te wachten.

Vanaf z’n zestiende in het vak

Onze eigenaar André Buijs zit al vanaf z’n zestiende in het vak. Dat geldt voor zowel het vak van schoenmaker als voor het sleutels bij en na laten maken. Dat betekent dat we door de jaren heen alle sleutels al een keer voorbij hebben zien komen. Dat geldt voor de sleutels van Rolls Royce, net als voor die van alle andere merken en modellen.

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we direct nagaan welke sleutel het is, en hoe we die moeten namaken. Zo zorgen we voor een sleutel die precies hetzelfde werkt.

Dus bent u de Rolls Royce sleutel verloren? Is de sleutel beschadigd geraakt of werkt de sleutel helemaal niet meer? In al die gevallen gaan we er graag voor u mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u een extra sleutel tot uw beschikking heeft. Of dat u weer een sleutel kunt gebruiken, als de vorige kapot is gegaan.

Rolls Royce sleutel bij laten maken

Laat uw Rolls Royce sleutel bijmaken in Zwijndrecht en omgeving. We nodigen u graag uit bij ons in de winkel, tijdens de ruime openingstijden. Maakt u liever een afspraak om bij ons langs te komen? Dat kan telefonisch of online, dan houden we er rekening mee. Zo zorgen we ervoor dat er een specialist beschikbaar is op het moment dat u bij ons langskomt. We gaan ermee aan de slag terwijl u wacht. Zo beschikt u snel over de nieuwe sleutel. Dus wilt u een Rolls Royce sleutel bij laten maken? Dan bent u bij ons in Zwijndrecht aan het juiste adres.

Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer 078 61 21 600, stuur ons een e-mail naar info@schoenservicebuijs.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.