Sluiten
Wegens vakantie zijn we van maandag 22 Juli t/m maandag 19 Augustus GESLOTEN !
  • Al meer dan 30 jaar uw vakman in schoenreparatie
  • Autosleutelservice voor +100 merken
De winkel is op dit moment gesloten

Autosleutel bij laten maken

Een autosleutel bijmaken? Voor alle merken en modellen, en tot 50% goedkoper dan bij de dealer. De makkelijkste en goedkoopste manier, zowel bij ons in de sleutelshop als gewoon bij u op locatie.

We hebben sleutelshops in Zwijndrecht en Etten-Leur, waar we van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 uur tot 17:30 uur graag van dienst zijn. Of maak op maandag een afspraak, zodat u ook op die dag een sleutel bij kunt laten maken.

Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met sleutels van alle merken en modellen. Rijdt u een Volkswagen, Opel, Peugeot of een Skoda? Net als met een Renault, Citroen, Toyota of een Fiat zijn we u daar graag mee van dienst. We hebben ervaring met de modellen van Audi, BMW en Mercedes, net als de Engelse Jaguar’s en Land Rover’s of Aziatische merken zoals Hyundai en KIA.

Voordelig: tot 50% goedkoper dan bij de dealer

Een autosleutel bijmaken en daar liever niet te veel voor betalen? Wij begrijpen dat u zoekt naar een voordelige optie, terwijl u wel kunt rekenen op hoge kwaliteit. We kunnen u van dienst zijn met sleutels mét en zónder afstandsbediening, altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. En voor een scherpe prijs, omdat we tot 50% goedkoper zijn dan de dealers.

Een autosleutel laten bijmaken voor de zekerheid of bent u er één kwijtgeraakt? Wat de reden ook is, wij zorgen er bij ons in de sleutelshop voor dat we u daar goed mee van dienst kunnen zijn. We hebben de meeste sleutels op voorraad, zodat we u daarmee meteen van dienst kunnen zijn. De makkelijkste manier om dit heel voordelig te regelen.

Autosleutel bijmaken: op locatie en in de sleutelshop

Een autosleutel bijmaken en benieuwd hoe we voor u aan de slag gaan? We kunnen onze sleutelservice in de sleutelshop aanbieden.

Wij gaan aan de slag terwijl u wacht, zodat u snel weer een sleutel tot uw beschikking heeft. Of een extra exemplaar, om zeker te weten dat u een sleutel achter de hand kunt houden. Een geruststellende gedachte, bijvoorbeeld als er een sleutel kapot is gegaan of als u die kwijt bent geraakt. Wij zorgen ervoor dat u altijd in uw auto kunt en die kunt starten, ook nadat de sleutel kapot is gegaan.

Autosleutel bijmaken of meer weten over onze schoen- en sleutelservice? Kom naar onze winkel in Zwijndrecht, bel naar telefoonnummer 078 – 612 16 00, stuur een e-mail naar info@schoenservicebuijs.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.